Over van der Mee & Jansen
Een familiebedrijf dat invulling geeft aan uw tuinwensen

Van der Mee & Jansen hoveniers is een familiebedrijf dat professioneel, vakbekwaam en zeer servicegericht invulling geeft aan al uw tuinwensen. Sinds 1991 zijn de zwagers Alexander van der Mee en Peter Jansen in Zevenhuizen, gemeente Zuidplas, gevestigd. Ons werkgebied gaat van regio Rotterdam tot regio Den Haag.

Wat is een hovenier eigenlijk? Een hovenier is niet iemand die alleen maar planten poot, nee, een hovenier is een allround tuinspecialist en heeft verstand van alles in en om de tuin. Niet alleen planten, maar ook straatwerk, verlichting, sproeisystemen, drainage, schuttingen, vlonders, enzovoort behoren tot onze dagelijkse bezigheden. Met onze ervaring, vakkennis en professionele gereedschappen en machines realiseren wij al uw tuinwensen. Wij bieden u deskundig advies, een vakkundig op uw wensen afgestemd tuinontwerp, vakbekwame tuinaanleg en desgewenst tuinonderhoud. Ook voor al uw grond verzet werkzaamheden hebben wij de juiste machines om u van dienst te zijn. Wij zijn aangesloten bij de vakvereniging voor hoveniers en groenvoorzieners, wat voor u een waarborg is van kwaliteit en service.

Wij bieden wij de klant nog steeds een vrijblijvend gesprek met uitgebreide fotoreportage en deskundig advies. Het eerste bezoek en de offerte is altijd gratis en vrijblijvend.